Bel ons op (0)342 414172

Over ons

Over ons

Over ons

Van den Brink Elektrotechniek biedt met hun 24 uursservice snel en netjes oplossingen voor al uw problemen op het gebied van elektriciteit, automatisering en toegangstechniek. Alles moet kloppen en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor hoe we er voor onze klanten zijn. Bent u op zoek naar een domotica installatie, elektrotechniek in uw nieuwbouw- of  renovatiewoning, of uw eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen? Heeft u een storing, of bent u op zoek naar toegangstechniek, verlichting of zorggerelateerde oplossingen? Dan bent u bij Van den Brink Elektrotechniek op het juiste adres.

Persoonlijke aandacht
Van den Brink is een bedrijf van zich bezig houd met de techniek van nu en alle ontwikkelingen probeert bij te houden. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben oog voor details en zijn innoverend. Wij zien kennis en vakmanschap als beste investering in het bedrijf waar door we de kwaliteit in ons werk kunnen afleveren. Daarnaast wordt onze persoonlijke betrokkenheid en aandacht door onze klanten gewaardeerd. Met passie voor ons werk doen wij net even dat stapje extra voor de klant.

Alles moet kloppen
Het opleveren van zowel zichtbaar als onzichtbaar werk is voor ons belangrijk. We zorgen ervoor dat al ons werk netjes wordt afgeleverd.

Doelgroepen
Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven: alles wat maar met elektrotechniek te maken heeft, hebben wij vakkennis van. Onze specialisatie bevindt zich op het gebied van machines, elektronica en elektrische installaties.

Activiteiten
Een greep uit veel voorkomende werkzaamheden:

  • Domotica d.m.v. Niko Home Control 2, Enet of KNX
  • Complete installatie van een renovatiewoning
  • Storingsdienst (24/7)
  • Nieuwbouw installatie n.a.v. wens van de klant
  • Verlichting van particulieren en bedrijven
  • Toegangstechniek (besturing hekken, druppels en slimme deuren)
  • Zorggerelateerde projecten (slimme oplossingen voor zelfstandig wonen)
  • Zonnepanelen
  • Etc.

 

Van den Brink Elektrotechniek heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek.  Het bedrijf bestaat al sinds 2005 en ontwikkelt zich op een breed gebied nog steeds door. Van den Brink Elektrotechniek is een erkend leerbedrijf met praktijkopleiders.