Bel ons op (0)342 414172

Diensten

Diensten

Besturingstechniek

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het automatiseren en aanpassen van machines, elektrotechniek en elektronica. Bijvoorbeeld het inbouwen van een extra veiligheid in een machine, het automatiseren van diverse elektrische systemen, en het onderhoud van uw installaties.

Bekijken

Toegangstechniek

De laatste jaren hebben wij veel toegangstechniek geïnstalleerd en daarmee onze expertise op dit gebied sterk vergroot. Wij automatiseren, beveiligen en verbeteren toegangen naar uw woning of bedrijfspand. Dit doen wij voor particulieren, winkelpanden en grote bedrijven. Van den Brink verzorgt toegangstechniek die gegarandeerd veilig en eenvoudig te bedienen is.

Bekijken

Elektrotechniek

Wij installeren elektrotechniek in woningen en bedrijven. Dat geldt voor zowel elektrische aansluitingen als voor netwerkaansluitingen.

Bekijken

Gereedschapskeuring (NEN-3140)

Het is wettelijk verplicht om uw gereedschap te laten keuren. Dat geldt zowel voor zelfstandige ondernemers als voor bedrijven. In de meeste gevallen is uw gereedschap dan voor één jaar goedgekeurd.

Voor deze keuring kunt u bij ons terecht. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken, die uw gereedschap degelijk beoordelen en ook meteen kunnen repareren als dat nodig is.

Bekijken

PV-systemen

Voor de complete installatie van PV-systemen (zonnepanelen) kunt u bij ons terecht. Op die manier wekt u uw eigen energie op. Doordat u uw eigen energie opwekt, hoeft u minder af te nemen van uw nutsbeheerder. Daardoor krijgt u een lagere energierekening aan het eind van de maand.

Bekijken