Bel ons op (0)342 414172

Besturingstechniek

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het automatiseren en aanpassen van machines, elektrotechniek en elektronica

Besturingstechniek
Onze specialiteit

Besturingstechniek

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het automatiseren en aanpassen van machines, elektrotechniek en elektronica. Bijvoorbeeld het inbouwen van een extra veiligheid in een machine, het automatiseren van diverse elektrische systemen, en het onderhoud van uw installaties.

 

Automatiseer uw woonomgeving met domotica

Een populaire trend in automatisering is domotica, ook wel “Smart Home” genoemd. Een woning wordt dan voorzien van een elektronisch huisnetwerk.

Veel verschillende functies in het huis, zoals audio en video, klimaatregeling en airco, verlichting en alarmen kunnen hierbij geautomatiseerd worden.

 

Woonvertrekken, badkamer of de sauna treft u op een ideale temperatuur aan na een lange werkdag. Zorg dat poorten, deuren en ramen zich automatisch openen. En verander eenvoudig de belichting, muziek en temperatuur van uw woonkamer naar bijvoorbeeld een werksfeer, relaxsfeer of romantische sfeer.

 

Dit systeem kan eenvoudig beheerd worden vanuit huis, of op afstand, met een app voor smartphone of tablet. Dankzij domotica kunt u afrekenen met tijdrovende klusjes en handelingen, en verhoogt u uw woongenot aanzienlijk. Uiteraard kan dit systeem ook toegepast worden in een bedrijfsomgeving.

Van den Brink Elektrotechniek heeft ervaring met het aanleggen van domotica-systemen. Wij volgen de ontwikkelingen in dit interessante gebied op de voet. Neem contact met ons op, en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze baanbrekende techniek.