Bel ons op (0)342 414172

Gereedschapskeuring

Het is wettelijk verplicht om uw gereedschap te laten keuren. Dat geldt zowel voor zelfstandige ondernemers als voor bedrijven.

Gereedschapskeuring
Onze specialiteit

Gereedschapskeuring (NEN-3140)

Het is wettelijk verplicht om uw gereedschap te laten keuren. Dat geldt zowel voor zelfstandige ondernemers als voor bedrijven. In de meeste gevallen is uw gereedschap dan voor één jaar goedgekeurd.

Voor deze keuring kunt u bij ons terecht. Wij zijn vakmensen met verstand van zaken, die uw gereedschap degelijk beoordelen en ook meteen kunnen repareren als dat nodig is.

 

Van boormachines tot stofzuigers, van decoupeerzagen tot hakhamers: als er een snoer en een stekker aanzit, dan keuren wij het. Wij zijn gekwalificeerd om elk elektrisch arbeidsmiddel te keuren volgens de NEN-3140-norm. Voor een schappelijke prijs controleren we uw elektrisch gereedschap, en ook ladders en steigers kunnen wij beoordelen.

 

Mocht uw gereedschap niet door de keuring komen, dan kunnen we u een kostenraming geven voor reparatie. In onze werkplaats hebben we een grote variatie onderdelen. Lang wachten tot uw gereedschap gerepareerd is, is dus meestal niet aan de orde.