PROJECTEN

Leefbaarheidssysteem verzorgingstehuis

Voor een verzorgingstehuis in Barneveld hebben wij een zogenaamd “leefbaarheidssysteem” aangelegd, waarbij een deel van de leefomgeving geautomatiseerd is. In dit verzorgingstehuis wonen ouderen zelfstandig met ondersteuning. Wij hebben een systeem geïnstalleerd waarmee de bewoners vanuit hun woning elke dag een sein kunnen geven dat alles in orde is, of en kunnen indien nodig hulp inroepen. De informatie van dit systeem wordt getoond op een centraal infopaneel, beheerd door vrijwilligers. Zo weten die automatisch hoe het gaat met elke bewoner.

 

Het systeem dat wij in dit verzorgingstehuis geïnstalleerd hebben, is een voorbeeld van domotica  (ook wel “smart homes”). Hiebij worden elektronische systemen in een woning met elkaar geïntegreerd en geautomatiseerd. Van den Brink is goed op de hoogte van de mogelijkheden en laatste ontwikkelingen binnen dit grensverleggende woonconcept.

Meer weten? Neem contact op!
project 2

Toegangstechniek bedrijfswerkplaats

Voor de werkplaats van een bedrijf in Barneveld hebben we een mooi staaltje toegangstechniek toegepast op de deuren.

 

De centrale toegang tot het bedrijf bestaat uit twee grote houten draaideuren. Die hebben we voorzien van elektrische deurdrangers. Deze deuren openen nu makkelijk met een afstandsbediening of een app, en hebben een codetableau dat ook geschikt is voor paslezen. Ter beveiliging hebben we alarmcontacten geïnstalleerd, en een penvergrendeling die automatisch in de deur valt bij sluiting.

Meer weten? Neem contact op!

Renovatie van monumentaal pand te Zwolle

Complete aanleg bekabeling van een machine te Barneveld

Complete installatie en besturing in een rijdende winkelwagen

Automatiseren van garagedeuren te Barneveld